Rólunk

Picit több, mint egy éve belevágtunk az álmaink megvalósításába. Azóta is szorgosan építjük és éljük a mindennapjainkat, hála nektek.
Sok levélváltáson vagyunk túl, rengeteg kedves visszajelzést kaptunk Tőletek képek, örömteli gondolatok formájában. 💛
Kicsit személyesebb formában bemutatkozunk Nektek, már amennyire ezt az online tér engedi. 🙂

Kurucz Fruzsi vagyok, eredetileg szociális munkásként dolgoztam.
A környezetet legkevésbé terhelő megoldások iránti érdeklődésem már az anyaság előtt is jelen volt a mindennapjaimban, azonban a szülővé válás során rengeteg új utat ismertem meg. Így keveredtünk a fenntartható, természetes alapanyagokból készült játékok világába és tisztán jött az érzés – ezzel szeretnénk foglalkozni.
A “slow life” szerelmese vagyok, mind az életben, ételben, gyereknevelésben, nőiségben.
Mindig is élveztem azokat a gyakorlati tevékenységeket, ahol a belső gyermekünkkel van lehetőségünk kapcsolódni, ahol nincsenek merev szabályok csak a valódi, tiszta kreativitás. Ezt az érzést a kislányomtól újra sikerül megtanulni és előhívni magamból, az ötleteket papírra vetni vagy éppenséggel a férjemtől tanulva a számítógép elé ülve tervezni egyéb formákat.
A makramé technika megismerése is egy új út számomra, amely a fával kombinálva egy valódi csoda. A repetitív , kézzel végzett alkotó tevékenység pedig azt hiszem a test és a lélek egyik igazán kifinomult mantrája.
Igazán szeretetteljes érzés olyan tárgyakat alkotni, amelyek örömet szereznek másoknak.

Vizi Balázs vagyok, sok területet bejártam a munka világában, de nem találtam meg azt a helyet ahol lehetőségem van alkotni és valódi értéket teremtve projektálni azt, ami gyerekkorom óta bennem van.
A kislányunk születése után még inkább vágytam arra ,hogy minél többet a családommal lehessek és a munkára fordított energiámat alkotó tevékenységbe bontakoztassam ki. Ebben az időszakban kezdtem el lejegyezni és kidolgozni játékok terveit, amelyek rövidesen a Fabirintus megalapításához vezettek.
A folyamatos tanulás, kísérletezés, gyakorlati tapasztalatszerzés mindig is fontos volt számomra.
Minden egyes játékot a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készítek.
Olyan játékok születnek a műhelyben , amelyek a saját otthonunkban is mindennapi használatban vannak, így hosszas tesztelés után kerülnek fel a weboldalra.
Boldogsággal tölt el, hogy a munkámmal örömet szerzek másoknak és a kislányomnak is. A Tőletek kapott fotók és videók láttán érzem, hogy megtaláltam azt, amit mindig is kerestem. Hálás vagyok érte, hogy ezt foglalkozás szinten végezhetem. Köszönöm.