Háromszög mászóka – Original méret

(1 vásárlói értékelés)

55000 Ft95000 Ft

Törlés

Leírás

Az Original mászóka mérete: kinyitva 60 x 90 cm alapterületű, 75 cm magas, összezárva pedig 18.5 cm széles. A választható kiegészítő rámpa mérete 43 x 110 cm.
Maximális terhelhetőség a hosszútávú használhatóság érdekében 85 kg.
Gyermekbarát, vízes bázisú, UV stabil ápolószerrel kezelt fafelületek. A kiegészítő rámpa fogódzkodói szintén műhelyünkben készülnek, 3D nyomtatással, hőkezelt PLA-ból, melyeket különböző színekben lehet választani.

A 11 darab fogódzkodó a csomagban mellékelt imbuszkulccsal tetszőlegesen állítható, valamint forgatható, így a felcserélések után teljesen új fogástechnikát igényelnek. Ha keverve szeretnéd kérni a mászókövek színeit, akkor megjegyzésben kérlek írd le, milyen színeket és milyen arányban szeretnél.

A PLA-ról: A hagyományos műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből és szénhidrátokból (főleg kukoricakeményítőből) készül, ezért biológiai úton, 30-40 nap alatt komposztálhatóak ipari körülmények között.  A PLA előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében, valamint nem szükséges petróleumszármazékok felhasználása. A PLA-ból készített tárgyak UV-állóak, élelmiszeripari tisztaságúak.

A leadott rendelés visszaigazolásától számítva az elkészítési idő 10 munkanap, szállítás a GLS futárszolgálatával történik.

További információk

Festés színe:

Natúr, Pasztell, Szivárvány

Kiegészítő rámpa:

Csúszdás, golyópályás rámpával, Mászóköves rámpával, Rámpa nélkül

Mászókövek színe (Mászóköves rámpa esetén):

, , , , , , , , , , , , , , ,

Háromszög mászóka – Original méret termékről 1 értékelés

  1. Erika

    Nagyon szeretik a gyerekek, mindennapi használatban van nálunk.

Mondd el a véleményed