Háromszög mászóka – Toddler méret

(2 vásárlói értékelés)

38000 Ft78000 Ft

Törlés

Leírás

Gyermekbarát, vízes bázisú, UV stabil ápolószerrel kezelt fafelületek. A mászó rámpa fogódzkodói szintén műhelyünkben készülnek ,3D nyomtatással, hőkezelt PLA-ból, melyeket különböző színekben lehet választani.

A 11 darab fogódzkodó a csomagban mellékelt imbuszkulccsal tetszőlegesen állítható, valamint forgatható, így a felcserélések után teljesen új fogástechnikát igényelnek. Ha keverve szeretnéd kérni a mászókövek színeit, akkor megjegyzésben kérlek írd le, milyen színeket és milyen arányban szeretnél.

A PLA-ról: A hagyományos műanyagokkal ellentétben ez az anyag növényi keményítőből és szénhidrátokból (főleg kukoricakeményítőből) készül, ezért biológiai úton, 30-40 nap alatt komposztálhatóak ipari körülmények között.  A PLA előállításához és a lebomlásához szükséges energia felhasználás mennyisége is lényegesen kevesebb, mint a hagyományos műanyagok esetében, valamint nem szükséges petróleumszármazékok felhasználása. A PLA-ból készített tárgyak UV-állóak, élelmiszeripari tisztaságúak.

Maximális terhelhetőség a hosszútávú használhatóság érdekében 85 kg. Toddler méret 60 cm x 55 cm  x 70 cm, választható kiegészítő rámpa mérete 43x 110 cm.

A mászóköves rámpa a Félkörív mászókával nem összekapcsolható.

A leadott rendelés visszaigazolásától számítva az elkészítési idő 10 munkanap, szállítás a GLS futárszolgálatával történik.

További információk

Festés színe:

Natúr, Pasztell, Szivárvány

Kiegészítő rámpa:

Csúszdás, golyópályás rámpával, Mászóköves rámpával, Rámpa nélkül

Mászókövek színe (Mászóköves rámpa esetén):

, , , , , , , , , , , , , , ,

Háromszög mászóka – Toddler méret termékről 2 értékelés

  1. Kormány Tímea

     

  2. Szarka Ferencné

    Az unokám első születésnapjára rendeltük a játékot. Időben megérkezett a csomag, nagyon szép, egyedi a mászóka. A kis színes tappancsok is nagyon mutatósak, könnyű őket átszerelni.

Mondd el a véleményed